Има живот со ХИВ

CD4

Разговор со активист и писател на Бето Волп

, Серопозитивен блог, Серопозитивен блог

Поддржете го овој блог! Лесно е и „ефтино“! Секоја помош е помош!

POPULAR POSTS

Не ја пропуштајте

FACEBOOK

WhatsApp WhatsApp нас
Здраво! Јас сум Бето Волпе! Сакате да разговараме? Кажи здраво! Но, имајте на ум дека работам тука помеѓу 9:00 и 20:XNUMX часот.