17.9 C
Сантос, БР
13 мај 2021 година
Соропозитиво Блог преку Интернет од август 2000 година

Не се откажувај! Отпор, истрај и инсистирај! Еластичноста е секојдневна градба!

Клаудио Соуза

Овие производи припаѓаат на блогот Soropositivo.org. Кога ги купувате, тоа помага да се одржи услугата, со сè што вклучува, во смисла на трошоци и бидете сигурни, не е малку што трошам и вашата помош ќе биде мала

Soropositivo.Org, Wordpress.com и Automattic прават се што е во наша моќ кога станува збор за вашата приватност. Можете да дознаете повеќе за оваа политика на овој линк Ја прифаќам Политиката за приватност на Soropositivo.Org Прочитајте ги сите во Политиката за приватност

%d Блогерите вака:
Здраво! Би сакал да добијам ваше овластување, ве молам, да ве известам преку известувања, секогаш кога објавувам нешто на мојот блог. Да или не ?! Од вас зависи дали сакате или не! Никогаш. Никогаш, никогаш и никогаш нема да ја нарушам вашата приватност. Јас нема да ја знам вашата е-пошта, име, апсолутно ништо и да видам, секогаш можете да го откажете вашето овластување во секое време. Секогаш ќе биде твое, секогаш одлука. Благодарен за вниманието
Разрешува
Дозволи известувања