Има живот со ХИВ
Навигација со ознаки

бакнеж

Превенција од ХИВ - добри и лоши вести

Имаше добри вести и лоши вести во однос на вакцините и терапиите за истражување на ХИВ, со напредување на неколку испитувања на вакцини, дури и кога едно од нив беше предвремено запрено. Испитувањето за вакцини во фаза IIb / III HVTN 702, Ухамбо, беше
Прочитај повеќе...

Бакнежот во уста не пренесува ХИВ - Но, постојат исклучоци

Не е дека е ништовна. Малку е веројатно и, продолжувајќи понатаму, само пред нешто повеќе од шест месеци беше потврден случај на пренесување на ХИВ преку орален секс, по триесет и пет години епидемија !!! Размислете за една работа. Паровите стануваат интимни…
Прочитај повеќе...

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

Приватност и Колачињата
ЖивотПатуваатМодаубавина