Има живот со ХИВ
Навигација со ознаки

Кондом

Неуспех на PrEP Два различни случаи и покрај високото придржување

Осумдесет до деведесет и шест проценти покриеност е, за мене, луд руски рулет! И, јас инсистирам: има и други СПБ, постои ризик од бременост во тинејџерски период, непланирана, комплицирана и, знаеме, девојки кои забременуваат на училишна возраст,
Прочитај повеќе...

Како да се избегне ХИВ? Подготовка е опција?

Дали сакате да знаете како да избегнете ХИВ? Подготовка е опција? Па, тоа е едноставно прашање, со одговори кои се исто така едноставни, и ако ваков проблем ве загрижува, честитки! Дали сте свесни или сте свесни за ситуација која навистина може да ви го комплицира животот? И ова ...
Прочитај повеќе...

Како е ХИВ инфекцијата? Како тоа доведува до болест? ...

Комплицираниот и деликатен процес што ХИВ „го користи“ за да нè разболи? Скоро триесет години откако беа документирани првите случаи на СИДА, сè уште не знаеме точно како ХИВ го уништува имунитетот (!!!). Но
Прочитај повеќе...

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

Приватност и Колачињата