Има живот со ХИВ
Навигација со ознаки

Неоткриено вирусно оптоварување

ЦД4 Знајте што е тоа и разберете зошто крвната слика не го проценува имунитетот!

Најчесто, мислиме на ЦД4 Т-клетките како еден вид на клетка. Всушност, само во средината на 1980-тите научниците започнаа да идентификуваат неколку подмножества со различни функции. Некои се
Прочитај повеќе...

После колку време ХИВ станува сида?

После колку време ХИВ станува сида? Не е невообичаено прашање и, за некои луѓе, може да изгледа „лошо формирано“. Не знам дали е тоа прашањето. Прашањето е различно, треба да се реши сомнежот дека да, може да биде, технички дефиниран како што следува:
Прочитај повеќе...

Третман со ХИВ и вирусно оптоварување - кога да започнете?

... и вирусно оптоварување се некои од овие тестови. Треба да знаете неколку работи за вашето тело! Медицината не е точна наука. Инаку ... Погледни внимателно. Во претходниот текст реков, и го кажав неколку пати, дека е докажано дека најдоброто ...
Прочитај повеќе...

Како да знам дали имам ХИВ?

Па, моите соседи во зградата знаат, повеќето од нив, дека сум ХИВ позитивен. Сето ова, ова откритие, започна денот кога прифатив прекрасна покана од Астрид Фонтенел за една од многуте програми што ги направи на нејзиниот
Прочитај повеќе...

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

Приватност и Колачињата