Има живот со ХИВ
Навигација со ознаки

вирална активност

Истражување на лек за ХИВ со нови пристапи

Многу раниот третман е поврзан со помал вирусен резервоар, но блокирањето на IL-10 и PD-1 може да го контролира вирусот, дури и кај луѓе со хронична инфекција. 11 август 2021 година • Од Лиз Хајлејман за ПОЗ
Прочитај повеќе...

Не може да се открие еднакво на негативно? Не. Ве молиме, прочитајте и разберете. Тоа е живот!

Не може да се открие еднакво на негативно? Секогаш ме прашуваат тоа. И, јас го разбирам проблемот, знам дека може да биде комплициран, но тоа е она што мислам, тоа е започнување врска со лага и, гледате! Лага ... Треба да започнете да играте со вашите ...
Прочитај повеќе...

Серопозитивно со неоткриено вирусно оптоварување го пренесува вирусот? Не! И да!

… И не Затоа истражував, и истражував многу, со години, пред да го ратификувам, со сите резерви што ги наоѓам на мојот интимен форум, кои, за среќа, се одекнаа во публикацијата што ја преведов и објавив во овој пост. Добро…
Прочитај повеќе...

ЦД4 Знајте што е тоа и разберете зошто крвната слика не го проценува имунитетот!

Најчесто, мислиме на ЦД4 Т-клетките како еден вид на клетка. Всушност, само во средината на 1980-тите научниците започнаа да идентификуваат неколку подмножества со различни функции. Некои се
Прочитај повеќе...

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

Приватност и Колачињата