Има живот со ХИВ
Навигација со ознаки

Има живот со ХИВ

Открив дека имам ХИВ! Јас сум реактивен! И сега?

Открив дека имам ХИВ! Јас сум реагенс, сега што? Имам СИДА Здраво! Ако пристигнавте на оваа страница, со ова прашање, многу е веројатно дека сте пронашле резултат на реагенс за ХИВ во вашиот живот, во тестовите на крвта, како во
Прочитај повеќе...

Lивеење со ХИВ! Како е тоа?

Lивеење со ХИВ? Како е ... како би било тоа? Да се ​​живее со ХИВ е да се живее !!! За да живеете со ХИВ, вие, штотуку дијагностицираното, треба да го разберете тоа ако се обидете многу и да знаете како да го прифатите и прифатите тој живот. Зашто, колку и да е тешко, the
Прочитај повеќе...

Долг живот и ХИВ

некој ме праша дали сум се откачил затоа што зборував за да имам долг живот додека живеам со ХИВ! Тој веќе знае како е да се има ХИВ! Долговечноста беше предмет на брз разговор и аудио препорака дека сè уште треба да го сменам мојот глас во
Прочитај повеќе...

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

Приватност и Колачињата