Има живот со ХИВ
Навигација со ознаки

PrEP може да пропадне!

Вирусно блепење! 41.000 XNUMX!

Вирусна блоп работа. Имате доверба во една теза, искористете шанса и завршувајќи се со една од овие во целосна серодивергентна врска ... Сè беше во ред и сега, нема повеќе! Haveе мора да му објасните на вашиот партнер, партнер! Што да кажам? „Јас
Прочитај повеќе...

ХИВ и покрај PrEP Во секој случај можно е да се зарази со ХИВ!

ХИВ инфекциите и покрај PrEP е нешто што никогаш не го напушта мојот личен радар. ХИВ и покрај PrEP е изводлив Јас сум личност која живее со ХИВ и е „блого“ од годините на „топчеста топка“ (тетка Ајрин ме научи на оваа фраза! Колку ми недостигаш ...) Ако
Прочитај повеќе...

Пристапот до PrEP од страна на малолетници е ограничен, па дури и невозможен!

16 PrEP, апсолутно мора. Имав проект за создавање на невладина организација (и не сакав да бидам „онгеиро“) (ова беше одличен момент за да се зачува правото на молчење.
Прочитај повеќе...

Отворена PrEP студија во Боцвана покажува дека постои многу висока приврзаност и нема ХИВ инфекции

Отворена студија за пред-изложеност на профилакса (PrEP) со Трувада во Боцвана, со хетеросексуални лица, докажа многу високи стапки на придржување. Околу 90% од учесниците имале функционално ниво на лекот во крвта; имаше висок ...
Прочитај повеќе...

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

Приватност и Колачињата