Има живот со ХИВ

Колку долго да започнете да го пренесувате вирусот и да го оставите заразен со ХИВ?

Колку време е потребно за да започне да се пренесува вирусот и да се остави заразен со ХИВ? ХИВ, неподготвен гостин со приврзаност кон туѓ дом, не трае долго за да го пренесе вирусот што може да доведе до СИДА. Реалноста на оваа ситуација е дека времето ...
Прочитај повеќе...

Префрлувањето од тенофовир ДФ во ТАФ го подобрува здравјето на коските и бубрезите

Замената на Tenofovir DF за TAF го подобрува здравјето на коските и бубрезите S Замената на Tenofovir DF за TAF страда многу од, да речеме ... AF * da Dente ": За целата научна заедница е познато дека размената на тенофовир…
Прочитај повеќе...

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

Приватност и Колачињата