Има живот со ХИВ
Прелистувате публикации во категории

CD4

ЦД4 клетките и крвната слика не се поврзани при дефинирање на ХИВ позитивен имунитет или серологија

ЦД4 е ЕДЕН протеин кој се наоѓа во одредени клетки на имунолошкиот систем.

Меѓу нив има Т-клетки, макрофаги и моноцити.

Фактот дека „вашите леукоцити“ се ниски не укажува на присуство на ХИВ.

Затоа, кога лицето има позитивна серологија и не знае, и така, тоа не се третира.

Значи, треба да знаете дека поединецот губи, во просек, од седумдесет до деведесет клетки CD4 годишно / милилитар. Така, покрај тоа што комплетната крвна слика не се користи како основа за ХИВ серологија, ЦД4 тестот е единствениот што може да се користи само за да се знае, како е нашата имунолошка состојба?

Апсурдно е, убава глупост, всушност, да гледате мала модринка, да верувате дека „зараснува побрзо“, па затоа имунитетот ви е добар.

Вториот диџеј за кој работев користеше „капсули со одреден корен“ и неговиот имунитет беше добар. Целиот имунитет над 500 ЦД4 клетки на мл е добар и ако е под 300 нема да се појави на КБЦ!

И, ако вие, кои правите математика заснована на крвна слика, ги направите пресметките, ќе видите дека нема начин ...!

Нема начин да се знае дали имате ХИВ врз основа на крвна слика. Треба да го прифатите времето имунолошки прозорец 30 дена и не размислувај повеќе за тоа

WhatsApp WhatsApp нас
Здраво! Јас сум Бето Волпе! Сакате да разговараме? Кажи здраво! Но, имајте на ум дека работам тука помеѓу 9:00 и 20:XNUMX часот.