Има живот со ХИВ

Јас сум еден

Одрекување за серопозитивни луѓе

Ако ви требаат повеќе информации или имате какви било прашања во врска со одрекувањето од одговорност на нашата веб-страница, не двоумете се да контактирате со нас на seropositivewebsite@gmail.com. 

Одрекување за Серопозитив

Сите информации на оваа страница - https://soropositivo.org/ - се објавени со добра волја и само за општи информации и под никакви околности, таквите информации не можат да ги заменат медицинските консултации.

Нема гаранции

Иако работата ја работам со loveубов, грижа и посветеност, Soropositivo.Org не нуди никаква гаранција за интегритетот, сигурноста и точноста на оваа информација, бидејќи сè може да се смени од една до друга минута!

Сопствена одговорност

 Секоја акција што ќе ја преземете врз основа на информациите што ќе ги најдете на оваа веб-страница (серопозитивни), е на ваш сопствен ризик. Соропозитиво.Орга, веб-страницата, блогот, не е одговорен за какви било загуби и / или штети што произлегуваат од користењето на нашата веб-страница.

На нашата веб-страница, можете да посетите други веб-страници следејќи ги хиперлинковите кон тие надворешни веб-страници. Иако се стремиме да обезбедиме само квалитетни врски до корисни и етички веб-страници, ние немаме контрола врз содржината и природата на тие веб-страници.

Политики за приватност на трети страни

Овие врски до други страници не подразбираат препорака за целата содржина што се наоѓа на тие страници. Сопствениците на страницата и содржината може да се променат без претходна најава и може да се појават пред да имаме можност да отстраниме врска што може да стане „лоша“.

Ве молиме, исто така, бидете свесни дека кога ќе ја напуштите нашата страница, другите веб-страници може да имаат различни политики за приватност и термини што се надвор од наша контрола.

Проверете ги Политиките за приватност на овие страници, како и нивните „Услови на користење“ пред да се занимавате со која било деловна активност или да поднесете какви било информации.

Нашата политика за приватност е создадена од Генератор на политиката за приватност.

Согласност

Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со нашето одрекување и се согласувате со нејзините услови.

Ажурирање

Ако ажурираме, измениме или направиме какви било измени во овој документ, тие промени ќе бидат објавени овде видливо.

Поддржете ја работата. Или на крајот ќе исчезне. Врските водат до веб-страниците на овие банки, најважни! Поддржете работа што сака да ве поддржи!

Поддржете ја работата. Или на крајот ќе исчезне. Врските водат до веб-страниците на овие банки, најважни! Поддржете работа што сака да ве поддржи!

WhatsApp WhatsApp нас
Здраво! Јас сум Бето Волпе! Сакате да разговараме? Кажи здраво! Но, имајте на ум дека работам тука помеѓу 9:00 и 20:XNUMX часот.