Има живот со ХИВ

погледнете! Има живот со ХИВ

Прелистувате публикации во категории

Серопозитивни приказни

Можеби не е ХИВ. Вашето тело може да ги сумира симптомите

Можеби не е ХИВ! Ова е фраза што ја повторувам, всушност повторувана, десетици пати неделно за добар број луѓе. Оваа линија на работа на апликацијата „Што е“ ќе се изгасне, можеби нема да биде ХИВ. Може да биде само ...

Марсија: ТАРВ пристигна доцна

Тарв пристигна, но Марсија веќе се бореше со премногу мемории-посума-де-град-коцка Марсија веќе претрпе премногу, зеде премногу гризе, плачеше премногу И јас, за среќа, ја насмеав малку. Но, на крајот, таа беше помалку сакана.

Сведоштво на серопозитив - Клаудио Соуза

Сведоштво од серопозитивна личност може да биде сè. Мое, добро, животот не беше многу симпатичен кон мене на почетокот. И не подоцна! Но, сето ова ќе го знаете само со читање на ова мое сведоштво ... Сведоштво на ХИВ-позитивна личност Приказната за ...

Луналуз! Луналуз! Lубовта покажува дека живееме!

Безусловна Loveубов Ои Генте! Те сакам Здраво, тоа е Луна и, Те сакам !!!!! Бев малку груб кон тебе ... штом се најдов на списокот добив „добредојде“ толку вкусно ... и не ни одговорив, нели? но вистината е дека те сакам Сè што е ...

Денес, 13 ноември 2016 година, Клаудио Соуза заврши 22 години живот со ХИВ.

13 ноември 2016 година, Клаудио Соуза заврши 22 години живот со ХИВ Многу луѓе се родени на овој датум и, ако ме читате сега, се родија токму на овој ден, застанете и размислете: „Колку живеам од since

Херкулес

Денес, сакам да зборувам за личност која ме обележа и ме научи многу ... дури и во неговиот најлош момент .... Јас веќе пишував за него овде, но не знам што се случи, кој излезе празен за Клаудиј. Се работи за мојот драг претседател…
Разговарајте со Клаудио Соуза