Има живот со ХИВ
Прелистувате публикации во категории

Имунолошки прозорец

Имунолошки прозорец. Време кое не е вечно, но некои го живеат така !!!

Здраво момци кои ме придружуваат мене и вас, кои можеби пристигнуваат тука за прв пат! Бидете добредојдени!

Поминав време, стекнувајќи се, во Тема шума, шаблони и алатки за подобро користење на блогот и, дури и малку понапред, да го направат блогот малку подостапен. Она што го гледате на првата страница е најдоброто што го имам за овој момент. И ми требаат осум до десет дена да ја завршам работата. Самата веб-страница е функционална. Но, имам проблем со конфигурирање на почетната страница, затоа ја создадов оваа. Но, мислам дека ова не е најдоброто решение. Прашувам и благодарам за вашето трпеливост!

;-)

Мое искуство, како лице со ХИВ, кое одржува веб-страница за превенција и информирање за ХИВ / СИДА.

А сепак, можеби тоа е моја намера, страницата нуди поддршка и одговори на прашања во врска со ХИВ и СИДА. Но, моето искуство ми покажа дека ништо не е поболно, пострадано и вознемирувачко од „имунолошкиот прозорец“.

Застрашувачки страв пред имунолошкиот прозорец, дезинформации, перверзни информации и лоши информации

Луѓето дојдоа кај мене, преку апликацијата, со ужасни стравови и „информации“, почнувајќи од лаги до разврат и разврат до садизам.

Да бев замокот Франк, би посветил дел од моите денови на „потрагата“ по овие луѓе.

Садизам и разврат за прашањето на имунолошкиот прозорец

За среќа, за овие луѓе, јас не сум Френк замокот… (…).

Јас, Клаудио Соуза, се обидувам да го дадам најдоброто упатство за имунолошкиот прозорец во Соропозитиво.

Дали знаете што е максимумот? Едно лице, по месеци, месеци и месеци откако ме слушнаа, и ми рече „Н“ пати:

- „Само сакав да разговарам со лекар кој ќе ми објасни и ќе разберам“ ...

-"Јас само сакам"….

-"Јас само"….

Бидејќи јас сум идиот кој се грижи за болката на другите луѓе, се преселив од тука до таму, од таму до тука и ги добив секое од овие желби од неа, и ништо, таа никогаш не ја прифати вистината, а тоа е дека нема ХИВ ” И, за да ја стави нејзината цреша на врвот на мојата торта, таа рече:

- „Го знаете Клаудио,„ вие сте привилегиран “затоа што не верувам во ова со имунолошки прозорец“!

Ако не можете да разберете што прочитавте, таа вели дека сум жртва затоа што имам ХИВ и се лекувам. Те прашувам, кој го придружува мојот секојдневен живот, дали заслужувам да прочитам такво нешто?

Затоа што, од тогаш, го задржав својот духовен поглед вперен во големата и фатална количина таблети и таблети што ги имам тука, почекај го прекршувањето, земи ги сите и види, како е да се умира од ОД. Бидејќи малтретиран ОД. добро, јас веќе имав многу и, за денес, ова издание во текстот од оваа категорија е сè што ќе сторам, бидејќи, за волја на вистината, она што навистина го сакав најмногу беше Бог да рече:

- „Добро сине, јас се заебав со тебе и очекував од тебе повеќе отколку што беше во ред, врати се кај мене“!

Знаете што, тој нема да го стори тоа! Не денес и сигурно не утре, и ова очекување на уште 48 часа живот ме очајува

Како и да е, сè што можам да соберам имунолошки прозорец и стави го тука, го правам тоа во обид да ги ублажам страдањата.

И, појасно денес, понеделник, по полноќ, се најдов пред нешто ново и секогаш се обидувам да се ажурирам за она што го слушам или гледам во рамките на сериозен извор на информации.

Вис Пацем, Паралум

Здраво, би сакал да добивам ажурирања? Да или не! :-)
Разрешува
Дозволи известувања