Има живот со ХИВ

OTG (On The Go) уред за вашиот smarth телефон

опис

OTG уредот (во движење) е мост за пристап помеѓу вашиот уред со Android и други уреди што ќе ја подобри функционалноста на вашиот телефон Smarth.

На пример. Во сегашното сценарио, за социјална изолација, многу деца мораат да учат дома, а компјутерот не е уред што е, за жал, достапен за секого. А, пишувањето есеи, училишни задачи или дури и полагање испити може да биде доста тешко, заморно и далеку повеќе склоно кон грешки отколку што би сакал да биде.

 

Со овој уред можете да инсталирате тастатура на „мини-USB“ портот на вашиот Smarth Phone и да ја користите без потреба од каква било друга конфигурација. Одиме понатаму, ако имате мал „HUB-USB“; Ве молиме, не инсталирајте повеќе од два уреди на приклучокот на вашиот Smarth Phone, освен во случаи на крајна потреба и, дури и да е така, за најкус можен рок, можете да инсталирате тастатура, глувче и, доколку е потребно, дури и pendrive или Надворешен HD!

Границите се вашата имагинација, можности и здрав разум.

Тоа е многу корисен уред и да, ќе го најдете по пониски цени во Mercado Livre и Kabum, на пример.

Но, нема да имам можност да соработувам со нашата работа, стекнувајќи се на овие места и, да, сите вредности заработени во Блог-продавницата ОДЕТЕ НА БЛОГОТ.

Дополнителни информации

тежина 0.100 кг
Димензии × × 10 10 5 см

Проценки

Сè уште нема прегледи

Само најавени клиенти кои го купиле овој производ можат да остават преглед.

Здраво, би сакал да добивам ажурирања? Да или не! :-)
Разрешува
Дозволи известувања