Има живот со ХИВ

Машки парфем KAIAK од Натура

опис

Овој производ е купен од Natura за да ви го достави до вас. Тоа е ново и оригинално!

KaiaK Male е фантастичен

 Каиачки машки опис

KAIAK Perfume
* Сликите се илустративни и само еден производ, сад, кутија и парфем се продава со секој клик. Освен кога се избираат повеќе од еден пакет за време на купувањето и плаќањето

Со движење на телото, човекот манифестира емоции и ги буди сетилата. Класичен мирис на

Кајак носи живописна свежина на билки и бергамот. Треба да ја обележите околината со вашето присуство. И твојот став е важен!

Покажете го вашиот став на секој начин! И неговиот парфем, KaiaK Masculine 👨 е една од неговите најдобри одлики, неговото мирисно присуство освојува во тишина затоа што привлекува дискретно!

Свежината на вашето присуство ја означува и вашата сила

Кајак вибрира за свежината на цитрусите и галбанумот, пулсира за водената енергија на срцето на овој мирис и тече низ про transparentирните шуми и мошус, инспириран од енергијата што произлегува од нејзината сила и бренд, го регистрира и осветува своето присуство.

Биди секогаш првиот, што никој не го заборава:

KaiaK парфем за мажи не може да се пропушти во вашите ноќи. Зашто тоа сигурно ќе го обележи вашиот живот!

Дури и оној над четириесет години, млад во Духот мора да има КАИАК!

 

Olfactory Way of Kaiak машки парфем:

 Врв: мандарински, бергамот, касис.

 Тело: Цвет од портокал, Мугет, Транспарентно дрво.

 Позадина: Муска, даб мов, сандалово дрво.

Содржина: 100мл.

Потрагата за интензивно живеење ја носи суштината на тоа што е Кајак. Предизвиците се привлечни за мажите кои не се плашат да излезат надвор.

Имам многу други производи на располагање на мојот профил на натура

Машки парфем на адреналин и КајаК

Адреналинот брза низ вените секојдневно. Бидејќи чувството на слобода кога сте со KaiaK е исто како средба со природата. Вибрациите што се случуваат кога ќе ги надминете вашите граници. На улица, на село, на планина, на велосипед, во вода.

Движењето започнува од внатре кон надвор.

Почнува од вас.

Кајак вибрира за свежината на цитрусот и галбанумот, пулсира за водената енергија на срцето на овој мирис и тече низ про transparentирните шуми и мошус, инспириран од енергијата што произлегува од нејзината сила.

Миризлив начин на машки парфем KaiaK:

 Врв: мандарински, бергамот, касис.

 Тело: Цвет од портокал, Мугет, Транспарентно дрво.

 Позадина: Муска, даб мов, сандалово дрво.

Содржина: 100мл.

На мојата страница Натура купувате и плаќате за Натура.  Потоа, испораката ја врши натура и Натура е задолжена за доставување на мојата провизија за продажба.

Тоа е брза и безбедна трансакција и таму, во нивно име од страна на Натура, и моја, тука во Серопозитиво.Орга.

Paypal е сериозна компанија со повеќе од 30 години што ја олеснува трговијата во светот.

Здраво, би сакал да добивам ажурирања? Да или не! :-)
Разрешува
Дозволи известувања