Има живот со ХИВ

Блогот има оперативна цена.

Мојата работа, добро, тој е волонтер! Треба да имам што да направам, начини да се зафатам и, на крајот, да останам во „лентата“ на бранови и разговори, добро, тоа никогаш не беше мое.

Јас сум домашно момче, до тој степен што ја откачувам Мара, но работата ме окупира.

Но, трошоците, се грижам, затоа што морам да се справам со целиот бран и, наскоро, да го ставам тука, слојот на трошоци на блогот

Купување, соработувате и не морам да плаќам за да работам

Благодарен!

[производи колони = ”2 ″ нарачка според =” наслов ”нарачка =” DESC ”ids =” 168002, 173646 ″] [woocommerce_order_tracking] [best_selling_products per_page = ”12 ″ колони =” 4 ″]
WhatsApp WhatsApp нас
Здраво! Јас сум Бето Волпе! Сакате да разговараме? Кажи здраво! Но, имајте на ум дека работам тука помеѓу 9:00 и 20:XNUMX часот.