Има живот со ХИВ

Украдено детство - детска проституција

Проституција

 

Ја донесувам оваа тема, проституција, „Назад кон танцот“ затоа што, знам колку е сериозно ова.

Livedивеев, како диџеј, голем дел од мојот живот внатре, еуфемички кажано, куќи на толеранција.

Кога излегов од куќата, буквално ја удрив улицата од терор, од страв да не умрам од камшик, затоа што тоа ќе се случеше ако не бегав, ќе ме претепаа, веројатно до смрт. Наскоро ќе објавам текст во кој раскажувам како и зошто го знам ова, да речеме, однапред.

Ser Profissional do Sexo não é crime. Crime é explorar e propiciar a prostituiçãoФакт е дека, како бездомник, паднав во стапици за кои повеќе не би се сеќавал, но се сеќавам и, во добро и во лошо, тоа беше во бордел, всушност во вратилото на лифтот на борделот, под лифтот, завиткан во Влажен „тепих“, со мирис на мувла и многу среќно се виткав на тој килим, бидејќи тоа беше можната алтернатива на смртта. Зошто лицето одговорно за „ноќното обезбедување“ на зградата, всушност „путеиро“ - што дава друг текст за нешто што, верувам, постои само вака и со ова име, во сампа - ме прими откако не сакав меѓу страв од ноќно тропање на путеиро (имав скромност да го напишам зборот еднаш, а потоа подоцна ..... рс, рс ...) или мојата смрт, на вратата од зградата, поради студот и дождот таа ноќ, една ноќ во дека Бог сакаше да направи своевидна „радио-мешавина“ од Потопот и тој избра да не ме остава да умрам, затоа што токму со овој аргумент, убаво име за емоционална уцена, го принудив:

- ”Ако нема да ја отвориш вратата, јас немам (апсолутно точно) никој друг да се обратам (* тоа не беа зборовите), а потоа ТЕ СЕ ЕБА, ќе седам тука пред твојата врата и полицијата ќе те прашам зошто сум тука “!

Fatima

Infância Roubada – Prostituição Infantil, Blog Soropositivo.Org
Мојот живот е и секогаш бил. Па, во овој момент од животот веќе нема сомневање за иднината. Најдов некој што навистина ме сака, таков каков што сум, барајќи мали адаптации. Тоа е 16-годишен брак, но 21-годишна врска! И, во врска со овие податоци, нема ништо што сакав да променам, освен времето! Ако можевме да се сретнеме на 24 години ... и тогаш ќе започне, да и го кажев вистинското на Вера и да не бев заблуден од одредено искушение што ме камшикуваше за да го напуштам својот вистински од тие времиња, во име на aубовта што никогаш не постоело, затоа што не му одолеа ниту на првиот здив на ветерот… ако… и ако… и ако. FUCK претпоставки. Тука сум, жив и клоцам. Iveив и скокајќи, иако изгубив дел од движењата на левата рака, најдов, не знам како, начин да можам да го користам индикаторот за лева рака за да пишувам и, така, мојата „продуктивност останува иста. Лавиринт? Хипотези? Мислам дека да, секој живее во една од овие. И токму по овие патеки ја најдов Мара! Да живее Создателот на лавиринтот

Апсолутна кукавичлук од моја страна и тој попушти. Но, јас ја раскажав оваа приказна само за да ти илустрирам дека, како што растев во опкружувањето на проституција, живеев во оваа околина, „пораснав“, и бев воспитан, на улици и на улици, гледајќи како се проституира како беснее пожар под тундрата и кога "Фатима, девојчето со лице изгорено од киселина"и ги отвори вратите на долго затворениот Боате Лувр, кој беше на рускиот мајор Серторио, проституцијата од 178 година беше, за мене, единствениот познат начин на живот.

Без трансфери на „вина“ или „одговорност“. Она што е направено е направено - Она што е направено е направено и, чувствувам повеќе отколку што гледам, можеби ова беше Планот на архитектот “. Не знам.

Големата вистина е дека кога влегов во Лувр за да мијам садови, го правев „последниот чекор“ кон она што, да речеме, би било, меѓу многуте хипотези во рамките на „Лавиринтот на хипотезите“, дека ова е Јас го нарекувам мој живот, чие вистинско значење започна во 1997 година, кога во просторијата за разговор за серопозитивни луѓе на УОЛ, достигнување на „Херкулес”, Како што ми беше кажано од Луналуз, толку важна личност и, ми се чини, ние сме предодредени да не одговараме, тој се бореше за создавање на просторијата „Чет“, толку важен медиум на крајот од 90-тите години на XNUMX век, тоа ми ја даде најважната, прекрасната и невозможната можност да бидам објективна можност да ја знам Мара, жена ми без кој не би бил ни жив ....

Дијалог со делегатот

Враќајќи се во Лувр и проституција, видов проституција со апсолутна природност, и секоја личност што ќе избере да го стори тоа е, всушност, личност која беше буквално поставена таму, пред неговиот последен избор, како таа жена така убава, на околу триесеттина години, што ја пеев и што ми објасни да не бидам таму „за игри“, затоа што ги имаше нејзините родители со Алцхајмеровата болест и неколку деца со Даунов синдром  и напуштена од кукавица (моето лично мислење се формираше веднаш таа вечер) кој беше нејзин сопруг (Не суди) Но Истражување на проституцијата, тоа секогаш беше проблем за мене, па дури и така, без разлика дали сакав да признаам или не, живеев на сметка на тоа, дури и ако на „индиректен начин“, па дури и судија ми објасни дека, ако биде уапсен таму, во хипотетичка полициска рација, јас „Би влегол (неговиот збор) како жртва“.

Пред мојата збунетост тој продолжи:

- „Видете, дали сметате дека експлоатацијата на проституција е нормална“?

Признавам, повеќе од инстинкт отколку од „благородност на карактерот“, реков:

-"Не"!

- „Аха. И сигурен сум дека не знаете да правите ништо друго освен да работите како спиење!

- „Знам да кршам мраз“!

- ”Да ги замрзнеме пивата што ќе се продаваат во клубот, нели?

Тој се насмевна. И јас секнав засрамен во столот.

- ”Сè уште не разбирате (имав 19 години), но вие сте, да, жртва на Систем што апелира на проституција за малолетници и возрасни на возраст правејќи реклами во весници во други градови, главно средни и мали градови, со реклами што зборуваат за работни места на позиции како „келнерка“, „рецепционери“ и со неделни финансиски повлекувања со исклучително привлечни вредности (ова го преведувам овде, за оваа сезона, во 2018 година - повлекување од 10.000,00 / недела или повеќе) и тие доаѓаат. Некои се, и покрај убавите (не знам што сакаше да каже со тоа), тие живеат во екстремна сиромаштија и, ако некои разбираат што се случува, и на крај размислуваат: „Не те имам, навистина одиш“ и остануваат! Но, за жал, има и такви кои, без пари за враќање, немаат кого да побараат (во тоа време, телефонот беше богата работа и се сретнав со личност која, „преговарајќи за телефони“, купи три апартмани во системите за популарно домување (почина таму скоро 9 години и сето ова се случи пред повеќе од дваесет години) и ги изнајми.

Внимателно, го набудуваше и следеше она што јас ќе го наречам „движење“ и, со некаква изненадувачка предвременост, ги продаде тројцата и, со сите пари што ги заработи, вклучувајќи го и она што го направи со поранешните акции на ТЕЛЕСП, кои беа купени со набавка на телефонска линија, тој купи угледен автомобил (sic) и имот во многу привилегирана област на Сампа.

Враќање

Некои, повеќето од нив, немаа ништо повеќе од „облеката на телото“ и, без излез, и се предадоа.

Vagão Plaza: Antro de Prostituição e,infelimente, de alguma forma é infelizmente, mas eu trabalhei ai
Ова е автомобилот Плаза, на ден кога веќе не бев „дел од него“. Долу, во чад, штанд за звук. Тогаш ги правев своите мешавини - тоа се деновите

И, ако ме прашате зошто тие не ја искористуваат првата „заработена“ вредност што ја напуштија, велам дека има причина за тоа, кога ја има.

Ноќниот клуб ги прими вредностите и ги држеше до раните утрински часови од сабота до недела.

И зошто остануваат, не можев да го објаснам, бидејќи секој случај е различен и од шеесет до седумдесет проценти од оние што дојдоа, останаа.

За мене, кога влегов во Боате Лувр, со нешто повеќе од 17 години и шест месеци, проституцијата беше „вообичаена“!

И, бидејќи имав горчливи „пачи“ и паци, почнав да „земете го одложувањето".

И продолжувам дека во некое друго време, вистината е дека премногу реагирав, патував со време, а не мајонез и, ако имам нешто повеќе да кажам за оваа работа, проституцијата е дека, иако живеам природно во околината, трите жени со кои живеев и никогаш не сум живеел повеќе од три години, ги „извадив од ноќта“ и, ако од една или друга причина ме мразат, тие исто така знаат дека, на еден или друг начин друго, нешто добро што им го оставив и дека, само јас и тие, секој мој „врсник“, знаеме што е тоа.

Она што сакам да го кажам е дека, до пред седумнаесет години, јас сè уште сметав дека проституцијата е „соодветна во мојот живот, во смисла да ангажирам (…) програмска девојка, бидејќи, според мене, ништо нема да биде подобро отколку добро платените и добро извршени услуги на професионалец од областа.

Грешка во Ледо

Никогаш не било полесно римување!

Подолу, текстот што ме принуди да го напишам овој краток есеј проституција

A проституција во Бразил тоа е професионална активност признаена од Министерството за труд 1 што нема законски ограничувања додека ја практикуваат возрасни.2 Во земјата, сексуален туризам е проблем што го посочуваат и локалната самоуправа и меѓународните тела, како на пр УНИЦЕФ во случајот на детска проституција, проблем што зафати повеќе од 1000 општини и околу половина милион деца во истражувањата од 2005 година.3 4 5 Од 2004 година, криминалот за проституција на деца и адолесценти е зголемен, што ја наведе Владата да започне неколку владини кампањи против детска проституција.4 6 7

Извештајот на 2010 do Стејт департмент на САД го наведува Бразил како „извор на мажи, жени, момчиња и девојчиња за присилна проституција во земјата и странство“. Истражувањето вклучува присилна работа поврзана со трговија со жени од страна на криминалци Гојаш каде девојчињата и жените заминуваат во земји како Шпанија, Италија, Обединетото Кралство, Португалија, Швајцарија, Франција, САД e Јапонија. Постојат докази и за формирање мрежи на присилна проституција во соседните земји Суринам, Guiana Francesa, Венецуела e Парагвај.8

Na Шпанија e Русија Воспоставени се криминални организации за присилна сексуална трговија со Бразилци и Бразилци.8

Проституција и сексуална експлоатација на малолетници

Објавен биланс на состојба на Федералната полиција за патишта 2010 укажува на постоење на 1.820 ризични точки за сексуална експлоатација на деца и адолесценти во земјата, од кои 67,5% се наоѓаат во урбани области. Местата не мора да означуваат проституција, туку на каталитички елементи како алкохолни пијалоци, присуство на осветлување и слаба изведба на совети за старателство.9

Заеднички реклами за проститутки во Бразил

Најголемата концентрација е во Североисточниот, со 545, проследено со Јужен регион со 399 поени на ризик. Следни се регионите Југоисток, со 371 година, Среден запад, со 281 поен. ТИЕ Северен регион, со 224 бода е последен во рангирањето.10

Детска проституција на Интернет

Во денешно време, веб-страници кои ја откриваат работата на проститутки. Многумина избираат да градат блогови со цел да се избегнат месечни, двонеделни, па дури и неделни плаќања за ширење на вашите фотографии на специјализирани веб-страници. Другите претпочитаат позагарантирано враќање што ветува дека ќе го даде рекламата на специфични страници.

Пребарувајте и коментирајте алатки за работата на придружба 11 се здобија со озлогласеност во последниве години, добивајќи од нивните корисници статус како регулатори на активностите во земјата. Во пракса, на страници од ваков тип, клиентите можат да откријат дали наменетите придружници се добро оценети од нивните вообичаени корисници, имајќи параметар за тоа како работат нивните услуги, па дури и цените што можат да очекуваат да ги платат. Тие исто така разменуваат информации за вистинитоста на фотографиите и информациите дадени на овие страници.12

Исто така види

Користена литература

 1. Министерство за труд и вработување. 5198 :: Сексуални работнички. Бразилска класификација на занимања. mtecbo.gov.br. Преземено на 18 април 2012 година.
 2. a b Човекови права и работа во Бразил (на англиски). Стејт департмент на САД. Преземено на 28 јуни 2011 година.
 3. Мапи на детска проституција во Бразил (на англиски). BBC News (27 јануари 2005 година) Преземено на 28 јуни 2011 година.
 4. a b [неактивна врска]Проект за заштита.org Бразил (на англиски).
 5. Бразил ја потиснува детската проституција (на англиски). Сан Франциско хроника (5 февруари 2005 година). Преземено на 28 јуни 2011 година.
 6. Бразил се бори против сексуалниот туризам за време на карневалот (на англиски). Дневен Кина (12 февруари 2004 година). Преземено на 28 јуни 2011 година.
 7. Бразил се бори против сексуалниот туризам (на англиски). Вести на BBC (2 декември 2004 година). Преземено на 28 јуни 2011 година.
 8. a b Државен оддел на САД. (14) Трафик во лица 2010 наративи за земји, пристапено на 15 јуни 2010 година
 9. ВМФ. (6 октомври 2010 година). Анкетата покажува 1.820 области со ризик од сексуална експлоатација на федералните патишта, пристапено на 6 октомври 2010 година
 10. Десидерио, Маријана. (6 октомври 2010 година). Североисток е регионот со највисоки точки на ризик за сексуална експлоатација на деца, пристапено на 6 октомври 2010 година
 11. Придружувачите плаќаат за истакната позиција на страниците за придружба. http://escortsvogue.com (2010-04-16) Преземено на 2010-04-12.
 12. Повеќето клиенти не им веруваат на приватните блогови на придружба и придружба. bellaspacompanants.com (2010-04-16) Преземено на 2010-04-16.

Надворешни врски

Белешка на уредникот од seropositivo.org

Мојата крстоносна војна е против детска проституција и сексуална злоупотреба на малолетници. Запознав многу жртви на тоа и сите луѓе кои, еден ден, само Господ знае зошто, но, обично затоа што ги зедов со документи, во време кога работев како диџеј и ми остана трудот на позицијата со звучен наслов на „ГЛАВА НА Балерините “.

И да, во овој аспект се чувствувам жртвено, затоа што или акумулирав друга функција или УЛИЦ!

И, факт е дека, и покрај сè, и како „шеф на нив! 

Откако лицето ќе достигне, со услови, зрела возраст и ќе одлучи да проституира сè оди на сметка на неговата слободна волја.

12-годишно девојче нема интелектуални и / или морални / емоционални услови дури и да разбере што е тоа. Што би рекле тогаш за изборот дали да го сторам тоа или не.

[text_type_vc align = ”center” typespeed = ”280 ″ backspeed =” 2000 ″ before = ”Можеби не верувате во тоа” after = ”Но, јас го создадов (…) ова сега”]Погледни го тоа

Веруваат многу девојки

Тоа е сам

Во Таква Долороса Десдита

И се гледа себеси дека има потреба од душкање прашина

Проклето проклето

Да го издржите вашиот сопруг, кој се чувствува сам… ..[/ text_type_vc]


Добивајте ажурирања директно на вашиот уред бесплатно

Имаш нешто да кажеш? Кажи го!!! Овој блог, и светот, е многу подобар со пријателите!

Оваа страница користи Akismet за намалување на спам. Дознајте како се обработуваат вашите повратни информации.

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

Приватност и Колачињата