Има живот со ХИВ

погледнете! Има живот со ХИВ

Симптомите на ХИВ инфекција се слични на вирусите!

Симптоми на ХИВ инфекција

Симптомите на ХИВ инфекција се слични на симптомите на вирус!
Да, знам, го имам кажано многу пати! И во оваа „пост-карневалска“ ера, две работи добиваат облик и обем.

Едно е дека, без сомнение, бројот на случаи на ХИВ инфекција расте со поголема брзина на забрзување.

Sintomas da Infecção Por HIV
Ретка работа, моја насмевка.

И тоа ги има како првородство стравовите што отекуваат поради грешки, и немам друг нос да истакнам освен мојот, што произлегува од ризичното однесување што овие луѓе, како мене, беа подготвени да ги преземат сите ризици, на крајот на краиштата, тоа беше карневал!

Јас не го прескокнав (…) карневалот. Скокнав со многу различно темпо и, слично како и моите пријатели од цис!

Стравот е голем, знам. Понекогаш тој беше повеќе од голем, беше застрашувачки.

Другиот аспект беше уште пострашен и пострашен. Луѓето кои ризикуваа сè, не полагаа ништо и не можат да прифатат испити и тропнат од врата до врата, сомневајќи се во сите имунолошки прозорци, вклучувајќи ги и оние што ги открија, имајќи предвид дека со секој нов имунолошки прозорец создаден од нивните стравови, откако три или четири теста, во крешендо толку болно што сум решена да вратам услуга до крајот на денес.

Тоа е работа. Јас не наплаќам награда. Барам поддршка. Можеш, знам дека можеш. Но, слободно

Нека биде јасно, ќе можам да работам само со вас од 13 до 18:30 часот.

[ID на paypal_donation = 150050]

Да! Симптоми на инфекција со ХИВ, слични на вирусите

Здраво момци добра ноќ. Овој текст требаше да биде ставен на линија вчера, понеделник, XNUMX април. Не ми е лесно да одржувам чекор. Не е недостаток на храброст. Тоа е недостиг на бензин.

Гледај! Јас сум личност која дури не гледа во небото, само го ценам тоа! Знаете, кога ја добив мојата дијагноза, сè беше многу, многу покомплицирано. МНОГУ КОМПЛИКИРАНО!

Во сетот на лоши вести, најлошото од сите беа шест месеци преживување што ми беа дадени прогностициран, од копиле кое, според мене, беше среќно или среќно, како што велат овде.

Помогнете во одржување на овој блог! Чини! Малку помош, само една, во еден ден од вашиот живот !!!

[ID на paypal_donation = 150050]

А сепак, најфасцинантните аспекти на мојата периферна невропатија се „светла “, во споредба со она што го видов, пред неколку месеци, кај личност која требаше да полага ист испит како мене, електроневромиографија (мал збор на ѓаволите).

Само за да се регистрирам, последниот што го направив, всушност * искусен *, ме натера да престанам да бројам кога добив нешто повеќе од 400 гризења.

И ... Проверете. Ако ви кажам дека вчера разговарав со 30-та личност со повеќе од XNUMX тестови за ХИВ кои не го прифаќа нереактивниот резултат, по месеци, во некои случаи повеќе од една година, а во други случаи повеќе од години и години, сигурен сум дека некои од вас би поверувале затоа што, верувам, и се приближувам да се осмелам да се обложам дека има неколку десетици луѓе, токму тука (...), на страницата „Блог фан“, кои доживуваат слични, слични, слични или експоненцијални ситуации до бесконечност.

Па, ова е уште еден текст на оваа тема!

[ID на paypal_donation = 150050]

Имунолошки прозорец, ако тестовите за СУС се сигурни и симптоми (…)

Помогнете во одржување на овој блог! Чини! Малку помош, само една, во еден ден од вашиот живот !!!

И јас го барав тоа, за да го изменам и проширам, бидејќи повеќето од луѓето што доаѓаат кај мене зборуваат за симптомите. Јас велам: Соматизација.

Тие велат: Сумирајте ги паднатите лимфоцити? А, моноцитите?

Тие зборуваат како лекари, кога тоа им одговара, и кога сте близу да ја „убиете нивната желба да имаат ХИВ“, тие и тие се затвораат пред расправиите и велат:

- „Моите симптоми (збор милион пати проклет) ми кажуваат поинаку! И, само сакам да знам за да бидам лекуван “!

На овој начин го ресетирав ова, со некои ажурирања и други врски, кои велат дека сето тоа е во вашата глава, прифатете го вашиот не-реагенс, бидејќи сè што сакав беше токму да имам шанса да го сменам тоа, да можам да влезам во лабораторија и да добијам нереактивен резултат.

[ID на paypal_donation = 150050]

Да! Да! Секоја вироза

И, како што знам дека нема смисла, за враќање во времето потребни се големи количини на енергија и камион тахиони што сакам да ги разберете, еднаш и засекогаш дека Симптомите на ХИВ инфекција се слични на оние на вирус како грип.

И, се повторувам, затоа што иако скоро се заморив да го кажам тоа, има луѓе на кои им се чини дека им е потребна оваа фраза во нивните рутини.

Лудило меѓу лудилата, некои луѓе ми рекоа дека КОРИСТУВААТ АУДИИ КОИ ГИ ИСПРАТИЛЕ, ДА СЛУШАМ ПРЕД СПИЕЕ!

ИЛИ ПРЕД СЕКОЈ СТРАВ КРИЗА (паника) ВО ДЕНОТ!

Аудио што велат, на еден или друг начин, скоро секогаш на исто што оди подолу:

[ID на paypal_donation = 150050]

Симптоми на инфекција со ХИВ

Помогнете во одржување на овој блог! Чини! Малку помош, само една, во еден ден од вашиот живот !!!

Sintomas da Infecção Por HIV
Луѓето не го гледаат очигледното завивање. Нашето семејство има дополнителна ревност кон нас. Јас и Мара. Кога некое лице во семејството ќе се разболи, ние сме информирани и не ги посетуваме. Можеби е навистина премногу ревносно. Знам. Она што се обидувам да го воспоставам со овој „говор“ е дека е прифатливо луѓето да покажуваат слични симптоми. Може да биде патологија, која. = Сака ВИРОЗА! Кацо! Или чиста и едноставна мимикрија. Пред неколку децении живеев со жена и нејзиниот син и, во одредена ноќ, бев со Дејзе, пријател на семејството, во звучниот штанд на СКАЈ & Перепепес “и кога го напуштив Саунд Бут и отидов во соблекувалните прилагодување во последен момент ја најдов како се смее на задниот дел и ме задева: - „одиш исто како Педрињо“! Вистината е токму спротивна и ова е мимикрија

Во врска со симптомите на инфекција со ХИВ, слушнав наратив за пријател кој ја работи истата работа како мене, но во друга земја, кој ми раскажа за поединец кој дошол кај него раскажувајќи приказна што граничи со лудило!

Како што опиша:

„Низа од здивот на настаните!“

И тоа ми предизвика револт. Затоа го изложувам тука.

[ID на paypal_donation = 150050]

Крвна крвна слика

- „… врз основа на овој број на леукоцити, рече лекарот, ова лице треба да биде хоспитализирано, бидејќи тоа може да биде слика на СИДА! - Така рече докторот во таа болница во Бананагва.

Партнерот на оваа личност имал незаштитени вонбрачни врски и првото нешто што се чувствувало е мешавина од страв, каење и очај.

eПрвото лице беше тестирано за ХИВ и даде нереактивно. И друга крвна слика покажа „нормална“ бројка на бели крвни зрнца

 

[ID на paypal_donation = 150050]

Но, има луѓе, за жал, кои сметаат дека се способни да проценат крвна слика врз основа на тоа кој знае што е добро.

Помогнете во одржување на овој блог! Чини! Малку помош, само една, во еден ден од вашиот живот !!!

Бидејќи луѓето заразени со ХИВ често покажуваат некои симптоми и знаци на сероконверзија, со такви маркери, честопати неспецифични, ова е лош начин за рано откривање на ХИВ инфекцијата на клиниките, објави денес МедПејџ.

 

Sintomas da Infecção Por HIV
Прифатете го вашиот нереактивен резултат. Симптомите на ХИВ инфекција се исти како вирусите !!!

 

[ID на paypal_donation = 150050]

Еден доктор треба да го ОЦЕНУВА испитот за КУРСОВ!

И проклетиот испит треба да се направи после имунолошки прозорец!

Поединец е акутно заразени со ХИВ кога тој или таа реагира „позитивно“ (реагенс) на ХИВ РНК или антигенот p24 (од кои секоја покажува присуство на ХИВ во организмот пред да се создадат антитела кон вирусот).

Но, со негативни резултати (не реагенс) за антитела.

На вкупно 261 член на група за позитивни тестови за ХИВ РНК, и на 112 или 3,4 проценти од групата, им беше потврден серолошкиот статус на ХИВ инфекција.

Од таа група, 50 лица дадоа два или повеќе примероци на крв што ги тестираа позитивно за ХИВ РНК пред да се прикажат резултати на реагенси и за антитела. Анализата на студијата се фокусираше на оваа група.

[ID на paypal_donation = 150050]

Просечното врвно вирусно оптоварување помеѓу групите беше 5 милиони, што се случи 13 дена по првиот позитивен тест за ХИВ РНК.

 

По првиот резултат на РНК реагенс, во просек поминаа 14 дена пред испитаниците да презентираат резултати на реагенс!

Ова има импликација дека секој што мислите дека можете да протолкувате крвна слика или вашите „сопствени симптоми“, мора да видите дека е ВИСЕРАЛНО НЕМОНО да доживеете имунолошки прозорец од 12 месеци, со илјада ѓаволи!

[ID на paypal_donation = 150050]

За специфични антитела против ХИВ. По достигнувањето на врвот на вирусното оптоварување падна на ниско ниво од 20.000 XNUMX, што е резултат на „основниот“ број на вируси од 25.000.

Најчесто, физичките симптоми на акутната фаза на ХИВ, позната и како болест на сероконверзија, се одвивале околу времето на најголемиот вирусен товар. Најчестите пријавени симптоми биле треска, главоболка и малаксаност. Најчестите знаци што лекарите ги забележале се високи отчукувања на срцето и лимфаденопатија. Учесниците пријавиле просек на симптом на акутна инфекција во просек на две посети за време на студијата. Лекарите забележале знак на акутна инфекција во просек на три посети.

Истражувачите заклучиле:

  • Неспецифични симптоми и знаци [акутна ХИВ инфекција] беа почести.
  • Не беа забележани сериозни манифестации.
  • Волонтерите пријавиле симптоми само во 29 проценти од посетите.
  • И на кој било ден за посета веројатноста за набудување на симптом или знак беше само 50%.
  • [ID на paypal_donation = 150050]

Во превод на Клаудио Соуза од оригиналот во Акутен ХИВ „Тежок“ за откривање на клиниката. Веднаш претходната врска се отвора во ова јазиче на прелистувачот, ве вади од страницата.

Орален секс, имунолошки прозорец и ХИВ

ова темата е една од најчитаните во блогот

Вие разбирате што е тоа само кога ќе го доживеете проблемот одблизу.

Дрога.

Лековите воопшто цицаат.

Но пукнатина. Зошто јас П!

За ХИВ и за серологија, го кажувам следново: Ако си, денес, како што бев, еден ден, твојот пат сигурно ќе заврши во истиот дух во којшто се видов себеси.

ХИВ реагенс БЕЗ ЗНАЕЕ.

Ова, штом се случи, НЕ МОOTЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ.

Престани со лудилото.

Веднаш направете тест за ХИВ. Овој испит можете и треба да го полагате во СУС.

Испитите се сигурни и не добивате самостојно, запечатен плик во послужавник од инокс челик (порано ќе беше сребро).

[ID на paypal_donation = 150050]

Без реагенс, одлично.

Очекувајте имунолошки прозорец од последниот незаштитен секс.

Не реагирај повторно! Одлично. Сметајте се за личност која многу му должи на Бога!

Реагенс?

Па, не е во ред со Господ да креваш клетви. Само по себе, тоа е така. И колку што знам, и каде што научниците знаат, тоа нема да се промени.

Потоа, можете да започнете тука, обидувајќи се подобро да разберете што ви се случува

[ID на paypal_donation = 150050]

Во очекување на преглед

Оваа страница користи Akismet за намалување на спам. Дознајте како се обработуваат вашите повратни информации.

Разговарајте со Клаудио Соуза