Det finns liv med hiv

Vår integritetspolicy

Detta är vår integritetspolicy

En kort varning. Denna text byts ut på bloggen på grund av en stor förlust av data som jag lidit.

Cirka 94% av de förlorade har återställts och vad som inte har återställts har jag fortfarande i Google-dokumentformat och jag kommer gradvis att sätta in dem igen. Det är 1:54 den 9 mars 2019 och jag måste vila. Texten är fullständig men inte formaterad. Jag ber om ursäkt. Mycket viktigare är innehållet i förhållande till dess form. Det är till och med ett lagligt krav och jag ber alla att böja sig

 

Din integritet är avgörande för oss. Hos Automattic, företaget som kontrollerar företaget känt på Internet som WordPress.com, och här, på Soropositivo.Org, finns det en mycket uppmärksam oro angående personuppgifter.

Här i Soropositivo.Org har jag, och bara jag själv, Cláudio santos de Souza, tillgång till dessa uppgifter och allt ansvar för att inte skydda dessa uppgifter skulle falla på mig och därför, och för mycket mer än så, tar jag det extremt försiktighet vid lagring och behandling av denna information, med tanke på att även om det inte är en webbplats som innehåller militära hemligheter eller uttryckliga sexscener, även om jag känner igen nämnningar och syn på sex implicit, innehållet är, för att dra nytta av ögonblicket, och den omfattande användningen av ordet i detta inlägg karneval och fortfarande "MOMESCA", känslig!

 

Vi har några grundläggande principer:

Vi är uppmärksamma på den personliga informationen vi ber dig om och den personliga informationen vi samlar in om dig genom driften av våra tjänster.

Vi lagrar personlig information endast så länge vi har en anledning att behålla den.
Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att kontrollera vilken information på din webbplats som delas offentligt (eller hålls konfidentiell), indexeras av sökmotorer och raderas permanent.

Vi hjälper dig att skydda dig från alltför statliga krav på din personliga information.
Vårt mål är att uppnå full insyn i hur vi samlar in, använder och delar din personliga information.

Nedan följer vår integritetspolicy, som innehåller och förtydligar dessa principer.
Vem vi är och vad denna policy täcker

Vi är människorna bakom en mängd olika produkter och tjänster som är utformade för att låta alla - från bloggare, fotografer, småföretagare och företag - bygga och hantera en webbplats för att dela med världen.

Vårt uppdrag är att demokratisera publicering så att alla med en historia kan berätta. Vi tror på att utnyttja det öppna Internet med öppen källkod och är stolta över att säga att den stora majoriteten av vårt arbete är tillgängligt under General Public License ("GPL"). Till skillnad från de flesta andra tjänster, eftersom vår GPL-kod är offentlig, kan du ladda ner och titta på den här koden för att se hur den fungerar.

Denna sekretesspolicy gäller information vi samlar in om dig när du använder:
Våra webbplatser (inklusive automattic.com, wordpress.com, vip.wordpress.com, jetpack.com, woocommerce.com, crowdsignal.com, gravatar.com, intensedebate. Com, vaultpress.com, akismet.com, simplenote.com, simperium.com, leandomainsearch.com, cloudup.com och longreads.com);
Våra mobilappar (inklusive WordPress-mobilappen för Android och iOS);

Våra andra Automattic-produkter och tjänster som är tillgängliga på våra webbplatser (inklusive WordPress.com, WordPress.com VIP, Jetpack, WooCommerce Services Extension-planer, Gravatar, IntenseDebate-kommentarhanteringssystem, Akismet, Simplenote, Simperium, Cloudup-planer, och Longreads);

Och andra användares webbplatser som använder våra tjänster medan du är inloggad på ditt konto hos oss.
Under denna sekretesspolicy kommer vi att hänvisa till vår webbplats, mobilapplikationer och andra produkter och tjänster som "Tjänster". Och om du vill veta mer om vilket Automattic-företag som kontrollerar informationen om dig, ta en titt på avsnittet nedan under Controllers and Responsible Companies.

Observera att denna integritetspolicy inte gäller några av våra produkter eller tjänster som har en separat integritetspolicy.

Nedan förklarar vi hur vi samlar in, använder och delar information om dig, tillsammans med de val du har angående den informationen.

Creative Commons Sharealike-licens

Vi har beslutat att göra denna sekretesspolicy tillgänglig under en Creative Commons Sharealike-licens. Du kan få en kopia av denna integritetspolicy och andra juridiska dokument på Github. Du är mer än välkommen att kopiera, anpassa och anpassa den för eget bruk. Var noga med att granska språket så att din policy återspeglar din faktiska praxis. Dessutom, om du använder policyn, uppskattar vi en kredit och länk till Automattic någonstans på din webbplats.

Information vi samlar in

Vi samlar bara in information om dig om vi har en anledning att göra det - till exempel för att tillhandahålla våra tjänster, för att kommunicera med dig eller för att förbättra våra tjänster.
Vi samlar in information på tre sätt: om och när du tillhandahåller information till oss, automatiskt genom drift av våra tjänster och externa källor. Låt oss gå igenom informationen vi samlar in.

Information du ger oss

Det är förmodligen inte förvånande att vi samlar in information som du ger oss. Mängden och typen av information beror på sammanhanget och hur vi använder informationen. Här är några exempel:
Grundläggande kontoinformation:

Vi ber om grundläggande information för dig för att skapa ditt konto. Vi kräver till exempel att personer som registrerar sig för ett WordPress.com-konto ska ange en e-postadress tillsammans med ett användarnamn eller namn, beroende på tjänsten - och det är det.

Du kan ge oss mer information, till exempel din adress, men vi begär inte den informationen för att skapa ett WordPress.com-konto.

Offentlig profilinformation: Om du har ett konto hos oss samlar vi in ​​informationen för din offentliga profil. Till exempel, om du har ett WordPress.com-konto, är ditt användarnamn en del av den offentliga profilen, tillsammans med all annan information som du anger i din offentliga profil, till exempel ett foto eller en beskrivning av "Om användaren". Din offentliga profilinformation är just det - offentlig - så kom ihåg det när du bestämmer vilken information du vill inkludera.

Transaktions- och faktureringsinformation: Om du till exempel köper något från oss - en prenumeration på en WordPress.com-plan, ett premiumtema, en anpassad domän eller något roligt Longreads-material - kommer du att tillhandahålla ytterligare personlig information och betalningsinformation som behövs för att behandla transaktionen och din betalning, till exempel ditt namn, kreditkortsinformation och kontaktinformation.

E-handelswebbplatsinformation: Om du använder våra e-handelstjänster för att sälja produkter eller tjänster till andra via din webbplats (inklusive butiker på WordPress.com, WooCommerce Services eller andra köp på WooCommerce.com), du du måste skapa ett konto på WordPress.com eller ansluta ett befintligt konto och, för några av våra e-handelstjänster, ange webbadressen till din webbplats.

Du kan också förse oss med information om ditt finansiella konto för att skapa en betalningsintegration, till exempel e-postadressen till ditt Stripe- eller PayPal-konto eller din bankkontoinformation.

Innehållsinformation:

Beroende på vilka tjänster du använder kan du också ge oss information om dig i utkast och publicerat innehåll (till exempel för din webbplats eller din Crowdsignal-undersökning). Om du till exempel skriver ett blogginlägg som innehåller biografisk information om dig kommer vi att ha den informationen, liksom alla som har tillgång till Internet, om du väljer att publicera inlägget offentligt.

Detta kan vara uppenbart för dig ... men det är inte för alla!

Inloggningsuppgifter: Beroende på vilka tjänster du använder kan du ge oss autentiseringsuppgifter för din webbplats (t.ex. SSH-användarnamn och lösenord, FTP och SFTP).

Till exempel kan Jetpack- och VaultPress-användare ge oss dessa uppgifter för att använda vår återställningsfunktion med ett klick om det finns ett problem med webbplatsen eller för att felsöka webbplatsen snabbare.

Kommunikation med oss ​​(Hej!): Du kan också ge oss information när du tar undersökningar, kommunicerar med våra lyckaingenjörer om en supportfråga, lägger upp en fråga om din webbplats på våra offentliga forum eller registrerar dig för en nyhetsbrev det vi skickar via Longreads.

Automatiskt samlad information

Vi samlar också in viss information automatiskt:

Registreringsinformation: Som de flesta onlinetjänstleverantörer samlar vi in ​​information som webbläsare, mobila enheter och servrar vanligtvis tillhandahåller, såsom webbläsartyp, IP-adress, unika enhetsidentifierare, språkinställning, referenswebbplats, datum och åtkomsttid, operativsystem och mobilnätinformation.

Vi samlar in registreringsinformation när du använder våra tjänster, till exempel när du skapar eller gör ändringar på din webbplats på WordPress.com.

Användningsinformation: Vi samlar in information om användningen av våra tjänster.

 

Till exempel samlar vi in ​​information om de åtgärder som webbplatsadministratörer och användare vidtar på en webbplats med våra WordPress.com- eller Jetpack-tjänster - med andra ord vem som gjorde vad, när och vad på en webbplats (till exempel [ WordPress.com-användarnamn] raderade “[post titel]” i [tid / datum]). Som ett annat exempel spårar vår WooCommerce Usage Tracker information som din e-postadress, WooCommerce-inställningar, PHP-inställningar och andra webbplatsfunktioner, samt information om din webbutik, till exempel det totala antalet beställningar och kunder .

Vi samlar också in information om vad som händer när du använder våra tjänster (till exempel sidvisningar, sökningar efter supportdokument på en.support.wordpress.com, funktioner aktiverade för din webbplats, interaktioner med vår administratörsfält och andra delar av vår Tjänster), tillsammans med information om din enhet (till exempel skärmstorlek, mobilnätverksnamn och tillverkare av mobila enheter).

Vi använder denna information för att till exempel tillhandahålla våra tjänster till dig, samt få insikt i hur människor använder våra tjänster, så att vi kan förbättra våra tjänster.

Platsinformation: Vi kan bestämma din enhets ungefärliga plats utifrån dess IP-adress.

Vi samlar in och använder denna information för att till exempel beräkna hur många som besöker våra tjänster i vissa geografiska regioner. Vi kan också samla in information om din exakta plats via våra mobilappar (när du till exempel publicerar ett foto med platsinformation) om du tillåter det via din mobila enhets operativsystemsbehörigheter.

Lagrad information:

Vi kan komma åt informationen som lagras på din mobila enhet via vår mobilapp. Vi får åtkomst till denna lagrade information via ditt operativsystems behörigheter. Till exempel, om du ger oss tillstånd att få tillgång till bilderna på din mobila enhets kamerarulle, kommer våra tjänster att kunna komma åt de foton som är lagrade på din enhet när du laddar upp ett riktigt fantastiskt soluppgångsfoto till din webbplats.
Interaktioner med andra användares webbplatser:

Vi samlar in lite information om dina interaktioner med andra användares webbplatser medan du är inloggad på ditt konto hos oss, till exempel dina "gillanden" och det faktum att du kommenterade ett visst inlägg, så att du till exempel kan rekommendera inlägg som vi tycker kan intressera dig. Som ett annat exempel samlar vi för Intense Debate-användare information om kommentarer som görs medan du är inloggad på ditt konto och använder den informationen för att till exempel spela in statistik om dina kommentarer (kolla din instrumentpanel!) Och ge information om dina kommentarer till din offentliga Intense Debate-profil.

Information om cookies och annan teknik:

En cookie är en informationskedja som en webbplats lagrar på en besökares dator och som besökarens webbläsare tillhandahåller webbplatsen när besökaren återvänder. Pixel-taggar (även kallade webbfyrar) är små kodblock som placeras på webbplatser och e-postmeddelanden.

Automattic använder cookies och annan teknik som pixeltaggar för att hjälpa oss att identifiera och spåra besökare, användnings- och åtkomstpreferenser för våra tjänster, samt för att spåra och förstå effektiviteten i e-postkampanjer och leverera riktade annonser. För mer information om användningen av kakor och annan spårningsteknik, inklusive hur du kan kontrollera användningen av kakor, se vår cookiepolicy.

Information vi samlar in från andra källor

Vi kan också få information om dig från andra källor. Till exempel om du skapar eller får åtkomst till ditt WordPress.com-konto via en annan tjänst (som Google) eller om du ansluter din webbplats eller ett konto till en social mediatjänst (t.ex. Twitter) via vår Promote funktionen, kommer vi att få information från den tjänsten (såsom ditt användarnamn, grundläggande profilinformation och vänlista) genom auktoriseringsförfarandena som används av den tjänsten. Informationen vi får beror på vilka tjänster du godkänner och vilka alternativ som finns.
Vi kan också få information, till exempel en postadress, från tredje parts tjänster om personer som ännu inte är våra användare (... men vi hoppas att de är det!), Som vi kan använda till exempel för marknadsförings- och reklamändamål, som vykort och andra reklamavsändare som annonserar våra tjänster.

Hur och varför vi använder denna information

Syfte att använda information
Vi använder information om dig som nämnts ovan och för de syften som anges nedan:
För att tillhandahålla våra tjänster - till exempel för att ställa in och underhålla ditt konto, vara värd för din webbplats, säkerhetskopiera och återställa din webbplats, ta betalt för någon av våra betaltjänster eller tillhandahålla uppsatser och berättelser för ditt läsglädje genom Longreads;
För att vidareutveckla och förbättra våra tjänster, till exempel genom att lägga till nya funktioner som våra användare kommer att gilla eller hjälpa dem att skapa och hantera sina webbplatser mer effektivt;
Övervaka och analysera trender och bättre förstå hur användare interagerar med våra tjänster, vilket hjälper oss att förbättra våra tjänster och göra dem enklare att använda;
För att mäta, utvärdera och förbättra effektiviteten i vår annonsering och bättre förstå användarnas kvarhållande och förslitning - till exempel kan vi analysera hur många som köpte en betald plan efter att ha fått ett marknadsföringsmeddelande eller de resurser som används av dem som fortsätter att använda våra produkter. Tjänster efter en viss tidsperiod;
För att övervaka och förhindra eventuella problem med våra tjänster, skydda säkerheten för våra tjänster, upptäcka och förhindra bedrägliga transaktioner och andra olagliga aktiviteter, bekämpa skräppost och skydda rättigheterna och egenskaperna hos Automattic och andra företag, vilket kan leda till att en transaktion eller användning av våra tjänster;
För att kommunicera med dig, till exempel via e-post, om erbjudanden och kampanjer som erbjuds av Automattic och andra som vi tror kan vara av intresse för dig, be om din åsikt eller hålla dig uppdaterad om Automattic och våra produkter; och
För att personifiera din upplevelse med våra tjänster, tillhandahålla innehållsrekommendationer (till exempel genom våra förslag på läsare), rikta våra marknadsföringsmeddelanden till grupper av våra användare (till exempel de som har en viss plan med oss ​​eller har varit våra användare under en viss tidsperiod) och visa relevanta annonser.
Rättsliga grunder för insamling och användning av information
En anteckning här för de inom Europeiska unionen om våra juridiska grunder för att behandla information om dig enligt EU: s dataskyddslagar, vilket är att vår användning av din information baseras på:
(1) Användning krävs för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig enligt våra användarvillkor eller andra avtal med dig, eller det är nödvändigt att hantera ditt konto - till exempel för att ge åtkomst till vår webbplats på din enhet eller ta betalt för en plan betalats ut ; eller
(2) användning är nödvändig för att uppfylla en rättslig skyldighet; eller
(3) användning är nödvändig för att skydda din vitala eller andra persons intressen; eller
(4) Vi har ett legitimt intresse av att använda din information - till exempel för att tillhandahålla och uppdatera våra tjänster, för att förbättra våra tjänster så att vi kan erbjuda dig en ännu bättre användarupplevelse, för att skydda våra tjänster, för att kommunicera med dig, mäta, utvärdera och förbättra effektiviteten i vår reklam och bättre förstå användarnas retention och slitage, för att övervaka och undvika problem med våra tjänster och för att anpassa din upplevelse; eller
(5) Du har gett oss ditt samtycke - till exempel innan du placerar vissa cookies på din enhet och öppnar och analyserar dem senare, som beskrivs i vår cookiepolicy.
Dela information
Hur vi delar information
Vi säljer inte våra användares privata personuppgifter.
Vi delar information om dig under de begränsade omständigheter som beskrivs nedan och med lämpliga skyddsåtgärder i din integritet:
Dotterbolag, anställda och oberoende entreprenörer: Vi kan lämna ut information om dig till våra dotterbolag, våra anställda och individer som är våra oberoende entreprenörer som behöver veta informationen för att hjälpa oss tillhandahålla våra tjänster eller för att behandla informationen för våra räkning. Vi kräver att våra dotterbolag, anställda och oberoende entreprenörer följer denna integritetspolicy för personlig information som vi delar med dem.
Tredjepartsleverantörer: Vi kan dela information om dig med tredjepartsleverantörer som behöver veta information om dig för att kunna tillhandahålla sina tjänster till oss eller för att tillhandahålla sina tjänster till dig eller din webbplats. Denna grupp inkluderar leverantörer som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster till dig (såsom betalningsleverantörer som behandlar din kredit- och betalkortsinformation, bedrägeribekämpningstjänster som gör det möjligt för oss att analysera bedrägliga betalningstransaktioner, post- och e-postleveranstjänster) hjälp oss att hålla kontakten med dig), chatta med kunder och e-post supporttjänster som hjälper oss att kommunicera med dig, registrarer, register och dataloggningstjänster som gör att vi kan tillhandahålla loggningstjänster domän och din webbhotell om din webbplats inte är värd för Automattic) våra marknadsföringsinsatser (till exempel att tillhandahålla verktyg för att identifiera en specifik marknadsföringsgrupp eller förbättra våra marknadsföringskampanjer), de som hjälper oss att förstå och förbättra vår Tjänster (såsom analysleverantörer) och företag som gör produkter tillgängliga på våra webbplatser (såsom tillägg på WooCommerce.com), som kan tillhandahålla behöver information om dig för att exempelvis ge dig teknisk support eller annat stöd. Vi kräver att leverantörer godkänner integritetsåtaganden för att dela information med dem. Andra leverantörer listas i vår mer specifika cookiepolicy).
Juridiska förfrågningar: Vi kan avslöja information om dig som svar på stämning, domstolsbeslut eller annan regeringsförfrågan. För mer information om hur vi svarar på förfrågningar om information om WordPress.com-användare, se våra juridiska riktlinjer.
För att skydda rättigheter, egendom och andra: Vi kan avslöja information om dig när vi har god tro på att utlämnande är rimligt nödvändigt för att skydda Automattics, tredje parts eller allmänhetens egendom eller rättigheter. Om vi ​​till exempel tror i god tro att det finns en överhängande risk för dödsfall eller allvarlig fysisk skada kan du släppa nödrelaterad information utan dröjsmål.
Kommersiella överföringar: I samband med fusion, försäljning av företagets tillgångar eller förvärv av hela eller delar av vår verksamhet av ett annat företag, eller i det osannolika fallet att Automattic avslutar verksamheten eller går i konkurs, skulle användarinformation sannolikt vara en av de tillgångar som överförts eller förvärvats av tredje part. Om någon av dessa händelser inträffar kommer denna sekretesspolicy att fortsätta att gälla för din information och den part som tar emot din information kan fortsätta att använda din information, men endast i enlighet med denna sekretesspolicy.
Med ditt samtycke: vi kan dela och avslöja information med ditt samtycke eller under din ledning. Vi kan till exempel dela din information med tredje part som du godkänner oss till, till exempel de sociala medietjänster som du ansluter till din webbplats via vår marknadsföringsfunktion.
Aggregerad eller oidentifierad information: Vi kan dela information som har sammanställts eller rimligen oidentifierats, så att informationen inte rimligen kan användas för att identifiera dig. Vi kan till exempel publicera aggregerad statistik om användningen av våra tjänster och vi kan dela en hashversion av din e-postadress för att underlätta personliga reklamkampanjer på andra plattformar.
Andra webbplatsägare: Om du har ett WordPress.com-konto och lämnar en kommentar på en webbplats som använder våra tjänster (till exempel en webbplats skapad på WordPress.com eller en webbplats som kör Jetpack), din IP-adress och adressen av e-post som är kopplat till ditt WordPress .com-konto kan delas med administratörerna på webbplatsen där du lämnade kommentaren.
Publicerade supportförfrågningar: Om du skickar en förfrågan till oss (till exempel via ett support-e-postmeddelande eller en av våra feedbackmekanismer) förbehåller vi oss rätten att publicera den begäran för att hjälpa oss att klargöra eller svara din begäran eller hjälp oss att stödja andra användare.
Information delas offentligt
information du väljer att offentliggöra avslöjas - du gissade det - offentligt.
Det betyder naturligtvis att information som din offentliga profil, inlägg, annat innehåll som du offentliggör på din webbplats och dina "gillanden" och kommentarer på andra webbplatser är tillgänglig för andra människor - och vi hoppas att du kommer att få många visningar!
Till exempel är fotot du laddar upp till din offentliga profil eller en standardbild, om du inte redan har laddat upp en, din globalt erkända avatar eller Gravatar - förstår du det? 🙂 Din Gravatar, tillsammans med annan offentlig profilinformation, kommer att visas med de kommentarer och "gillanden" du gör på andra användares webbplatser när du är inloggad på ditt WordPress.com-konto. Din offentliga Gravatar + -profilinformation kan också visas med dina kommentarer, "Gillar" och andra interaktioner på webbplatser som använder vår Gravatar-tjänst, om e-postadressen som är kopplad till ditt konto är densamma som e-postadressen. används på den andra webbplatsen.
Vi tillhandahåller också ett "Firehose" -flöde av offentliga data (såsom publikationer och kommentarer) från webbplatser som använder våra tjänster för att tillhandahålla denna information till Firehose-prenumeranter, som kan se och analysera innehållet (allt omfattas av användarvillkoren), men inte har rättigheter att publicera det offentligt.
Offentlig information kan också indexeras av sökmotorer eller användas av tredje part.
Tänk på allt detta när du bestämmer vad du vill dela.
Hur lång information
Vi kasserar i allmänhet information om dig när vi inte längre behöver informationen för de ändamål för vilka vi samlar in och använder den - som beskrivs i avsnittet ovan Hur och varför vi använder information - och vi är inte juridiskt skyldiga att fortsätta att underhålla den.
Till exempel håller vi register över webbservern som registrerar information om en besökare på en av Automattics webbplatser, såsom besökarens IP-adress, webbläsartyp och operativsystem, i cirka 30 dagar. Vi håller register under denna tidsperiod för bland annat att analysera trafik till Automattic-webbplatser och undersöka problem om något går fel på någon av våra webbplatser.
Som ett annat exempel, när du tar bort ett inlägg, en sida eller en kommentar från din WordPress.com-sida, förblir den i papperskorgen i trettio dagar, om du ändrar dig och vill återställa innehållet, för att börja om från början är inte inget roligt. Efter trettio dagar kan det raderade innehållet finnas kvar i våra säkerhetskopior och cachar tills det tas bort.
Säkerhet
Även om ingen onlinetjänst är 100% säker arbetar vi hårt för att skydda information om dig från obehörig åtkomst, användning, ändring eller förstörelse och vidtar rimliga åtgärder för att göra det, som att övervaka våra tjänster för potentiella sårbarheter och attacker.
För att öka säkerheten för ditt konto, uppmuntrar vi dig att aktivera våra avancerade säkerhetsinställningar, till exempel tvåstegsautentisering.
Alternativ
Du har flera alternativ tillgängliga när det gäller information om dig: tillhandahålls
Begränsningsinformation: Om du har ett konto hos oss kan du välja att inte tillhandahålla valfri kontoinformation, profilinformation, transaktions- och faktureringsinformation. Observera att om du inte tillhandahåller denna information kanske vissa funktioner i våra tjänster, till exempel betalda premiumteman, inte är tillgängliga.
Begränsa åtkomst till information på din mobila enhet: Din mobila enhets operativsystem måste ge möjlighet att avbryta vår förmåga att samla in lagrad information eller platsinformation genom våra mobilapplikationer. Om du gör det kanske du inte kan använda vissa funktioner (till exempel att lägga till en plats i ett foto).
Inaktivera elektronisk kommunikation: Du kan välja att inte ta emot reklammeddelanden från oss. Följ bara instruktionerna i dessa meddelanden. Om du inaktiverar reklammeddelanden kan vi fortfarande skicka andra meddelanden, till exempel de om ditt konto och juridiska meddelanden.
Konfigurera din webbläsare så att den avvisar cookies: Automattic svarar för närvarande inte på "inte spåra" -signaler i alla våra tjänster. Du kan dock vanligtvis välja att konfigurera din webbläsare för att ta bort eller avvisa webbläsarkakor innan du använder Automattic-webbplatser, med nackdelen att vissa funktioner på Automattic-webbplatser kanske inte fungerar korrekt utan hjälp av cookies.
Stäng ditt konto: Vi är väldigt ledsna att se dig gå, men om du inte längre vill använda våra tjänster 🙁 🙁 🙁 :( kan du stänga ditt konto (till exempel här för WordPress.com-konton). att vi kan fortsätta att behålla din information efter stängning av ditt konto, som beskrivs i Hur länge behåller vi informationen ovan, till exempel när den informationen är rimligt nödvändig för att följa (eller visa att vi följer) med juridiska skyldigheter, såsom brottsbekämpande begäran eller rimligt nödvändigt för våra legitima affärsintressen.
Dina rättigheter
Om du befinner dig i vissa länder, inklusive de som faller inom tillämpningsområdet för den allmänna europeiska dataskyddsförordningen (AKA o "GDPR"), ger dataskyddslagar dig rättigheter med avseende på dina personuppgifter, med förbehåll för eventuella undantag. enligt lag, inklusive rättigheterna till:
Begär åtkomst till dina personuppgifter;
Begär korrigering eller radering av dina personuppgifter;
Med förbehåll för vår användning och behandling av dina personuppgifter;
Begär att vi begränsar vår användning och behandling av dina personuppgifter; och
Begär portabilitet av dina personuppgifter.
Du kan vanligtvis komma åt, korrigera eller radera dina personuppgifter med de kontoinställningar och verktyg vi erbjuder, men om du inte kan göra det eller vill kontakta oss om någon av de andra rättigheterna, gå till Hur du når oss, ja, ta reda på Hur man når oss.
EU-individer har också rätt att göra ett klagomål till en statlig tillsynsmyndighet.
Kontroller och ansvariga företag
Automattics tjänster finns över hela världen. Olika Automattic-företag är personuppgiftsansvarig (eller medkontrollant), vilket innebär att de är det företag som ansvarar för att hantera den informationen, baserat på den specifika tjänsten och platsen för individen som använder våra tjänster.
Beroende på de tjänster du använder kan mer än ett företag vara personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter. Generellt sett är "controller" det Automattic-företag som har avtalat med dig i enlighet med användarvillkoren för den produkt eller tjänst du använder. Dessutom är Automattic Inc., vårt USA-baserade företag, ansvarig för några av bearbetningsaktiviteterna i alla våra tjänster över hela världen.
Tabellen nedan förklarar kontrollerna för behandling av din personliga information. Vi använder termen "Utpekade länder" för att hänvisa till Australien, Kanada, Japan, Mexiko, Nya Zeeland och alla länder på den europeiska kontinenten.
Om du bor utanför de utsedda länderna (för andra tjänster än de som erbjuds på WooCommerce.com):
Automattic Inc.
60 29th Street #343
San Francisco, CA 94110
Om du bor i de angivna länderna (för andra tjänster än de som erbjuds på WooCommerce .com):
Aut O'Mattic A8C Ireland Ltd.
Affärscenter, nr 1 Rua do Mayor Inferior Centro
Internationella finansiella tjänster
Dublin 1, Irland A
Automattic Inc. är också controller för vissa av bearbetningsaktiviteterna relaterade till tjänsterna som tillhandahålls av Aut O '. Mattic A8C Ireland Ltd.
Om du använder våra tjänster som erbjuds på WooCommerce.com:
Bubblestorm Management (Pty) Ltd (WooCommerce.com)
Enhet A206, The Old Biscuit Mill (TOBM) 373-375
Albert Road, Woodstock
Kapstaden, Sydafrika
Automattic Inc. ansvarar också för vissa av bearbetningsaktiviteterna relaterade till tjänsterna som tillhandahålls av Bubblestorm Management (Pty) Ltd (WooCommerce.com).
Hur man når oss
Om du har några frågor om denna integritetspolicy eller om du vill kontakta oss om någon av de rättigheter som nämns i avsnittet Dina rättigheter ovan, vänligen kontakta oss.
Andra saker du borde veta (Fortsätt läsa!)
Informationsöverföring
Eftersom Automattic-tjänster erbjuds över hela världen kan informationen om dig som vi behandlar när du använder tjänsterna i EU användas, lagras och / eller nås av personer som är verksamma utanför Europa. Ekonomiskt område (EES) som fungerar för oss, andra medlemmar i vår grupp av företag eller tredjeparts databehandlare. Detta är nödvändigt för de ändamål som anges i avsnittet Hur och varför vi använder informationen ovan. När vi tillhandahåller information om dig till enheter utanför EES kommer vi att vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa att mottagaren skyddar din personliga information på ett tillfredsställande sätt i enlighet med denna sekretesspolicy, i enlighet med tillämplig lag. Dessa åtgärder inkluderar:
När det gäller enheter med säte i USA, ingå standardavtalsavtal som godkänts av Europeiska kommissionen med dem eller se till att de har anmält sig till EU-USA: s integritetsskydd; eller
När det gäller enheter som är baserade i andra länder utanför EES och som ingår standardavtal med Europeiska kommissionen.
Du kan be oss om mer information om de steg vi tar för att skydda din personliga information när du överför den från EU.
Annons- och analystjänster som tillhandahålls av andra
Annonser som visas på någon av våra tjänster kan levereras av annonsnätverk. Andra parter kan också tillhandahålla analytiska tjänster genom våra tjänster. Dessa annonsnätverk och analysleverantörer kan ställa in spårningsteknologier (t.ex. cookies) för att samla in information om användningen av våra tjänster och på andra webbplatser och onlinetjänster. Dessa tekniker gör det möjligt för dessa tredje parter att känna igen din enhet för att sammanställa information om dig eller andra som använder din enhet. Denna information tillåter oss och andra företag bland annat att analysera och spåra användning, bestämma populariteten för visst innehåll och leverera annonser som kan vara mer riktade mot dina intressen. Observera att denna sekretesspolicy endast täcker insamling av information från Automattic och inte omfattar insamling av information från tredjepartsannonsörer eller analysleverantörer.


Få uppdateringar direkt på din enhet gratis

Har du något att säga? Säg det!!! Denna blogg, och världen, är så mycket bättre med vänner!

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din feedbackdata behandlas.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vi antar att du är OK med detta, men du kan säga Nej om du vill. Acceptera Läs mer

Sekretess & Cookies Policy